pentru cei care nu şi-au pierdut credinţa

christmas_in_the_parkHeya vouă!

„Anul acesta incercam sa facem altceva, in afara de cadouri pentru noi si pentru cei apropiati. Anul acesta, de Ajun, vom incerca sa aducem fericire si zambete unor oameni, batranii de la un azil din zona Targului Vitan. Mergem cu cadouri si cu colinde… doar cei care vor sa fie prezenti, de la restul vreau banii 😛 ( arat chitante, poze etc)
Am fost acolo si sunt 45 de oameni ( adica ne trebuiesc in jur de 50 de pachete ).
Suma minima este de 50 de lei ( cine are sa puna mai mult, este rugat sa faca acest sacrificiu, cine nu are si poate sa puna mai putin, primesc oricat) si va rog sa va anuntati prietenii, rudele, amantii si tot asa… As vrea sa ne strangem minim 20 de persoane. Asta inseamna 10 milioane *daca punem 50 de lei de persoana –  20 de lei pentru batran, adica putin…
Aveti doua zile la dispozitie sa-mi confirmati implicarea voastra. Si sper sa fie afirmativ de la toata lumea! O sa ma ocup sa strang banii, sa merg la un hipermarket, sa fac pachetele si sa organizez intalnirea… ( alaturi de cine mai vrea sa participe, va rog). Astept propuneri de cadouri… ce sa punem in pungute.
Pana pe data de 18 decembrie as vrea sa strang banii.
Pe data de 24 decembrie, in jurul orelor 18:00 am putea sa mergem acolo…

Thx si astept confirmari!

Pentru cei care doresc să ne ajute pot lăsa un cont…”

Cum spunea şi o prietenă: „poate totuşi lumea are o speranţă. văd din ce în ce mai mulţi oameni conştienţi care se întorc speriaţi la credinţă”.

Ei bine, atunci am avut revelaţia lunii decembrie: eu nu am plecat niciodată, doar m-am rătăcit… şi nu ar trebui să existe un anotimp anume pentru bunătate şi iertare, dar dacă tot s-a zis că ăsta e, atunci să încercăm să nu dezamăgim pe nimeni.

Oile rătăcite să-şi găsească drumul, prietenii să se întoarcă în barţele prietenilor, părinţii să uite greşelile, să se frămînte cozonacii şi să se împletească stele în părul domniţelor. Să se creadă în prinţi, în vis şi în zbor. Şi să rămînem aşa, plini de speranţă şi de frumos, pentru totdeauna.


5 responses to “pentru cei care nu şi-au pierdut credinţa

 • Ralukaaaa

  Diseara ii dau lui Ralu, cand ne vedem, cei 150 RON! Zicea ca da si ea si Mihai! Deci s-au strans 250 RON! Bafta la strans mai departe! 😀

 • evergreen

  sar’na femee. stiu ca o sa ne strangem cat sa facem niste pungi calumea. o sa fie asa frumos Craciunul asta …

 • Poze cu mobilu

  fa te rog un cont de paypal pentru donatii sa pot trimite banii prin paypal. sunt convins ca si altii ar dona daca ar fi usor si paypal-ul e practic si rapid.

 • evergreen

  am incercat si nu pot, dar maine voi publica toate datele si mai cu seama o propunere 🙂

  merci

 • Free smiles « unuzero

  […] Pentru că urmează o perioadă foarte frumoasă din punct de vedere al sărbătorilor care se apropie, lumea începe să devină mai bună. De aceea, Evergreen a pus la cale o mică “campanie” pentru Crăciun. Fără trâmbiţe prea multe a reuşit să pună la cale un plan bine definit pentru a pune un zâmbet pe chipurile unor bătrânii care locuiesc într-un azil. Mai multe detalii veţi găsi AICI. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: