date şi detalii

În legătură cu bătrînii de la azilul Vitan… mulţumesc din suflet celor care au reacţionat rapid şi sper să ne strîngem cît mai mulţi oameni pentru a putea cumpăra cadouri frumoase şi bogate.

Nu am reuşit să fac un cont paypal, am înţeles că este mai uşor pentru cei care mînuiesc online-ul, dar mi-au refuzat cele două carduri. Ştiu că este greu să vă deplasaţi la bănci, că durează şi că sunt cozi interminabile, dar sper ca acest lucru să nu fie un impediment. Eu stau în zona Moşilor şi îmi pot mişca fundul pînă la Universitate sau Piaţa Unirii pentru a lua banii de la cei care urăsc băncile.

* Detaliile le voi trimite pe mail pentru că Andreiutza mi-a zis că nu e bine să zic datele pe net…şi io sunt o fată ascultătoare.

poor-children Mă gîndeam împreună cu Jules şi mai apoi cu Andreea, că ar fi foarte frumos dacă ar exista o modalitate prin care să putem da o sumă pentru un ONG care să se ocupe de cazurile mai puţin mediatizate. Suma minimă să fie un leu, dar fiecare dintre noi să poată alege cît doreşte să dea în fiecare lună. Şi părinţii să plătească cei 1 leu şi pentru copiii din familie. Dacă ar fi 10 milioane de donatori pe lună s-ar strînge ceva. Dar să se ia automat (cum era treaba cu 2% pentru…) şi aşa ar fi mai uşor pentru toată lumea. Şi eu am vrut să ajut diverşi oameni, dar nu am ajuns niciodată la bancă şi nu din răutate, ci din lipsă de timp, de oroarea cozilor şi tot aşa.

Sunt sigură că oamenii ar da. Mai cu seamă cei cu venituri mici şi medii. Un om bogat dă pentru un caz 30 mii de euro, dar apoi face o pauză. Şi e normal şi de înţeles. Dar acel om bogat poate să împartă, împreună cu noi (oamenii mai puţin bogaţi financiar) şi aşa putem ajuta mai mulţi oameni deodată.

Poate cunoaşte cineva legile şi poate să dea o idee.

Şi poate în cîţiva ani, cînd o să cresc şi eu mai mare şi mai deşteaptă o să pot să fac asta, dar pînă atunci cred că se poate găsi o soluţie ca în fiecare lună cineva să primească ajutor: fie că este o boală, fie că este numai sărăcie, fie că e bătrîn, fie că e copil.

Mulţumesc mult tuturor celor care au reacţionat pozitiv cu privire la această „campanie” sau acţiune sau gest şi sper din suflet ca în fiecare lună să fim măcar zece care să aducem o rază de speranţă unor oameni cu mai puţin noroc.

Va îmbrăţisez pe toţi!


4 responses to “date şi detalii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: