despre cumpărături

Am reuşit! Ne-am luptat cu aglomeraţia, ne-am tocmit ca romînii adevăraţi, ne-am trezit pe beznă, dar am reuşit! Din nefericire aparatul foto este la Emi şi nu am importalizat cărucioarele pline-ochi sau feţele noastre încîntate, dar mai jos vă dau toate detaliile…

(Fotografiile de la azil şi chitanţa santa_claus_thinkingde la Kaufland le voi pune de Crăciun. Celelalte produse au fost luate de la tarabe, deci nu am chitanţă, dar sper să nu fie probleme).

S-au strîns 2310 lei. WOW! Nu ne-a venit să credem cînd am numărat banii. Dacă vreţi listă nominală daţi de veste şi pun imediat. Au şi rămas 445 de lei, din care trebuie să mai cumpărăm pungi, iar restul vor fi păstraţi pentru cazul din luna ianuarie. Mă bucur că avem cu ce porni şi mă bucur pentru toate mesajele pe care le-am primit după ce am apărut în Adevărul de seară. Mulţumesc cuiva drag care a crezut că ceea ce am făcut noi aici merită să fie spus mai departe.

La azil sunt 31 de femei şi 14 bărbaţi şi am făcut cadourile în aşa fel încît să bucurăm pe toată lumea, după culoare şi după mărimi :).

Cadou:  prosop, papuci de casă, şosete din bumbac, căciulă, un săpun Fa, două clementine, o măgura, o ciocolată primola, o pungă de biscuiţi biskrem, o pungă de biscuiţi săraţi, un baton de ciocolată ceva cu bar, o pungă de dropsuri de cireşe, 4 bomboane de pom, o cutie de ceai de fructe de pădure, o prăjitură kinder. Pe lîngă acestea am cumpărat 3 baxuri de suc: cappy, prigat şi tymbark şi cinci cozonaci.

În 5 pungi, făcute pentru personalul de acolo, se găsesc produsele de mai sus fără: prosop, şosete, căciulă şi papuci.

Totalul de pe bon: 1.053,48. Prosoape: 180 lei, şosete 120 lei, papuci 189 lei, căciuli 312 lei. Coroniţe brad: 10 lei. Rest: 445.

Pentru cazul din luna ianuarie avem o idee, dar am pierdut detaliile: era vorba despre o familie atît de săracă încît mînca numai cartofi. La ei ne-am gîndit. Dacă cunoaşteţi familii sărace aştept să-mi spuneţi… am recrutat :p omi care vor să aducă zîmbete aşa că vom merge tot înainte cu planul nostru.

Noi suntem mulţumiţi de rezultatele de pînă acum… bătrînii de la azil sunt cei care pun nota finală, în funcţie de căldura cu care vom fi primiţi. Vom colinda şi vom ura, vom da cadourile şi ne vom minuna: 24 decembrie, orele 18:00.

Mulţumesc pentru tot!


6 responses to “despre cumpărături

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: