nesomn

Am plecat la facultate cu un pahar gigantic plin cu cafea. A fost cumpărat anul trecut cu scop precis – pentru facultate, deşi nu ştiam c-o să intru. Fler. Am zis că sunt un fel de Carrie din satc, dar mult mai faină. M-a ajutat enorm pentru că mizeria de cafea din facultate nu are atîta cofeină cît să mă trezească de-a binelea.

Înainte de ceva, orice, nu pot să dorm. Şi nici nu mă cunosc într-atît cu telefonul cel nou căruia îi sună ceasul după bunul plac şi nu după nevoile mele. Plus că încurc AM-ul cu PM-ul.

Nici azi noapte nu am dormit mai deloc. Am tot visat cutremure şi pe mama care a zburat şi apoi s-a prăbuşit sub ochii mei. Mama mea era tînără, de-o seamă cu mine, dar era tot mama mea.

Asta probabil de la Pînza de păianjen, carte care-mi place mult şi pe care am citit-o pînă pe la două. E interesantă şi bine construită, deşi la început m-au derutat personajele. Aş vrea să debutez şi eu aşa.

În fine… să revin la visele mele nebune. Am rămas numai cu starea, am uitat acţiunea.

Ştiu că mi-a fost cald şi că m-am tot zvîrcolit. Aşa păţesc cînd se joacă ielele în creierul meu.

Următoarele săptămîni vor fi pline ochi, ba dau pe afară. Probe de verificare, examene, filmuleţe, referate etc.  O să dau rar pe aici. Sper să nu mă uitaţi.

Nesomn.


5 responses to “nesomn

 • ionouka

  Ia-o incet, ca e abia luni! Sa ai saptamina usoara si sa imblinzesti ielele alea, ca-s in masura sa te doboare daca nu le tii in friu!

 • CornelT

  ante-meridian(inaite de 12 pranz) post-meridian(dupa 12 pranz)….succes lafacultate

 • machiaveliq

  Şi eu care credeam că sunt singurul care are S.F.-uri d’astea in somn:) Mai grav e că.. eu le ţin minte in proporţie de 70%. Iar a doua zi, sunt marcat.. si cad in stări de rememorare a visului! Ştiu.. sunt un ciudat:) Iar cat despre examene, cu riscul de a părea lăudaros sau tocilar.. am scăpat din presesiune la aproape toate examenele:) mai am in sesiunea asta: un examen + 2 restanţe de anul trecut:)Oricum.. Bafta la examene!

 • Elena

  Panza de paianjen de Cella Serghei?? Mai am cateva pagini si o termin si eu, interesanta si atragatoare. Te pup. Zi faina!

 • Maria

  Nici nu-ţi trebuie să măsori timpul. Cel mult, ghidează-te după soare. Abia atunci ai să fii cu adevărat liberă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: