and so it is…

Gata presesiunea. Vine sesiunea de luni.

Azi fac bagaje. Plec. Departe. Mai departe de Sibiu unde este gerul cel mai mare. Mă înfofolesc bine şi beau vin fiert ori mergem la piscină sau la spa. Mă răsfăăăăţ. Ce frumos! Abia aştept!

Ieri a mers. Bine. E greu să realizezi că tot ce-ai proiectat tu în mintea ta, nu iese, dar e firesc. Am fost dra regizor. A fost greu şi obositor, dar am încheiat prima parte cu brio, zic eu. Fără nicio criză de nervi.

Azi am prezentat un alt film, pentru cursul de tehnici de manipulare pe care-l fac cu Cristian Tudor Popescu şi am primit şi păreri pro şi păreri contra… dar îmi bătea inima cu putere. Era ideea mea pt care am muncit şi chiar aveam un gol în stomac înainte să-l proiectez. A fost şi ultimul…  Cel mai bine este că oamenii au rîs. Îmi place să fac oamenii să rîdă.

Sunt încă obosită. Instig colegii la băuta de după. Abia aştept să termin sesiunea. Am promis să-mi prelungesc vacanţa şi să lenevesc uitîndu-mă la filme, dar mai ales la bere cu omii pe care nu i-am mai văzut de „ani”. Anaaaaaa!

I have a new crush. O cheamă Mera. Me like her. Suntem compatibile zodiacal, ba mai mult niţeluş telepatice, ori doar exagerez eu. Nu ştiu. Vom vedea. Are ochii frumoşi şi curaţi. Şi mi-e dragă. Şi voiam să notez în jurnal.

Nu mă vaccinez! Că nu am apucat să vă spun. AH1N1 nu mă sperie. Am trecut iarna asta cu brio cu pastiluţe cu echinacea şi mult vin fiert. Am prieteni în sistemul medical care mi-au zis să nu. Oricum nu-s fan pastile şi nici injecţii. Încerc să mănînc sănătos şi să mă protejez altfel decît cu pastile…

Flacăra violet mă amuză. Mie chiar îmi place mov-ul (violetul) şi am multe haine în culoarea asta. Sper să nu fiu acuzată că manipulez karmic sau fac voodoo cu energiile omilor. Abia mă pot ocupa de a mea. Tot aud că Băsesc ar fi cîştigat pt că i-a făcut praf  chakrele lui Geoană. Omg! Aşa departe am ajuns? Cred că e prea mult. Hai să vorbim de scumpirea ţigărilor, mai bine…

Şi aseară…am adormit ascultînd sinteza zilei unde era invitată, cine altcineva? Maaaaria Dinulescu. Mai erau Bendeac şi Badea şi o tipă blondă şi rrită, jurnalistă, cred. Nu mă omor după niciunul, dar m-am amuzat răutăcios cînd am văzut că fac mişto de Maria Dinulescu. Nu ştiu de ce, dar n-o plac deloc! Un singur lucru mi-a plăcut la ea la un moment dat într-un interviu (cred că am mai zis) cînd a spus că atunci cînd nu place pe cineva se gîndeşte că dacă acel cineva e iubit înseamnă care are ceva frumos, dar pe care ea nu l-a găsit. Şi mi-a plăcut.

În rest nu am mai avut timp de nimic, nici de lectură şi nici de film. Nu e paradoxal? O facultate care se bazează pe cultură să mă sece aşa să nu-mi mai ardă de nimic? Îmi revin. E şi de la vreme, clar. Gerul nu mă place. Şi nici eu pe el.

Cam atît cu raportul.

Hugs!


13 responses to “and so it is…

 • dn

  Blonda aia era Oana Dobre. Uneori stie si vorbeste bine, dar am schimbat repede canalul datorita idiotului de Badea care ma enerveaza de cele mai multe ori.

  deci tu ai dat cu presul violet dupa oameni? haaa…te-am prins!:)) Si mai lasa gerul in pace ca mie imi place(cu o singura exceptie)!

  Have fun!
  😉

 • Bia

  Dacă știam că e așa show de două parale la Sinteza Zilei pe bune că mă uitam, dar credeam că aștia se țin de politică. Am prins emisiunea de săptămâna trecută când discutau bărbații despre femei frumoase, aia chiar mi-a plăcut… mai ales Buzdugan și Morar…

  În altă ordine de idei, te-am premiat, vezi la mine pe blog cum și de ce… :*
  Să ai weekendul frumos pe care îl meriți!!!

 • shmeny

  pfui, maria dinulescu. am vazut io emisiunea. m-am distrat.
  haine violet am si io, ba chiar si fie-mea. poate de-aia suntem asa zen de la o vreme.
  bafta cu magariile de examene!

 • crislis

  Citit raportul. Tras concluzii. Nici facultăţile de un anumit fel nu mai sunt ce-au fost. Gerul mă deprimă.

 • Sim

  Uite nu stiam asta cu movul. Ia sa ma imbrac eu la examen cu mov sa vad daca ma concentrez mai bine. 😀
  Multa bafta in sesiune.

 • Alina

  Frau liber la vin si spa. Distractie!

 • Maria

  Întâmplarea face că acum câteva zile, la un examen, un coleg pe care l-am cunoscut chiar atunci m-a întrebat, văzând dungile mov ale telefonului meu, dacă sunt cu flacăra violet. Am spus rapid nu, pentru că am simţit că ăsta era răspunsul aşteptat. Habar n-aveam despre ce este vorba. Am ajuns acasă, m-am interesat. Şi tot ce pot spune acum este… GOOD GOD!

 • jenny

  si, te-ai distrat?
  break a leg! in sesiune. 😀

 • CornelT

  imi place maria d. dar sa nu deschida gura…e prea increzuta…in rest gd lck.

 • evergreen

  Multumesc 😉 sa aveti saptamana usoara… Hugs

 • pinguinulfurios

  Tocmai ai castigat premiul de Scriitor Superior.
  Nu e spam 🙂
  http://pinguinulfurios.wordpress.com/2010/01/24/ss/

 • machiaveliq

  exact pe 22 am plecat si eu in Comandau (Kommando p ungureste), este la 22 km de Covasna.. Am suportat -35 graduletze:) so.. sper ca oriunde te-ai duce.. la intoarcere sa iti porneasca masina de dimineata.. (ca mie nu mia pornit usor :))
  P.S. te citesc doar de o luna dar postarea asta mi sa parut cea mai calda 🙂 tot inainte.. macar acu’ iarna..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: