gînd

by Alexuţucînd a murit tata cineva şi-a dat seama cît de mult însemn. ce valoare am. că îi sunt dragă. atunci nu am sesizat eroarea. şi am zis merci că eşti aici. cîteva săptămîni mai tîrziu mi-a dat cu flit.

cîteva luni mai tîrziu descos cuvîntul şi rezolv dilema. e nevoie să sufăr, să pierd pe cineva, ca tu să-ţi dai seama cît însemn?

acum tot ce sper este că ceilalţi oameni care au plecat să nu trebuiască să realizeze importanţa mea abia cînd mai pierd pe cineva. pentru că de data asta am prins şmecheria şi mecanismul şi nu mai cred o iotă.

era doar un gînd care mă macină de cîteva zile.

am ajuns în perioada furiei… de după. şi am început să consemnez la catastiful inimii lucrurile cele mai mărunte şi fără valoare. nu am nevoie să muţi munţii, ci să fii acolo. şi momentan nu ştiu dacă mai sunt capabilă să primesc pe cineva în locul gol. locul unde mi-e frig tot timpul.


17 responses to “gînd

 • Man vs Woman

  hei imi place cum scrii,te-am adaugat la mine in blogroll!

 • Baiatul Ciudat

  intai trebuie sa pierzi pe cineva ca apoi sa-ti dai seama cat de idiot ai fost …

 • Bianca

  Era normal să nu remarci atunci „eroarea”, atunci aveai nevoie de afecțiune, oricine ți-o arăta era binevenit, iar tu credeai că te înțelege… așa am crezut și eu… până când cineva mi-a spus că de fapt nimeni nu mă înțelege, nimeni nu știe prin ce trec, numai eu și că trebuie să-mi arat singură afecțiune pentru că va fi singura pe care nu o voi pierde.

  Am fost însă și eu flituită „strategic” și nici până în ziua de azi (și până probabil la sfârșitul zilelor) nu voi înțelege DE CE?

  Cheer Up 🙂

 • piticugras

  eu nu zic flit. stii tu rox, pentru mine ai fost al doilea prieten de pe net.{jolly a spart gheatza cand eram tralala) ma refer la prieteni, nu la aia care vin si pleaca. sarumana.

 • Dana

  Moartea cuiva apropiat aduce intotdeauna o schimbare in tine, chiar daca nu-ti dai seama pe moment. Aduce si despartire. De cei care pretind ca te iubesc. Poate ca e mai bine asa. In timp iti vindeci ranile si afli cine esti, ce vrei cu adevarat si devii propriul tau stapan/a; chiar daca iti mai este „frig” din cand in cand, stii ca se poate. Sa gasesti, sa-l gasesti. Doar sa vrei cu adevarat si sa fii sincer/a fata de tine insuti/insati.

 • meea

  foarte bine punctat dana…:)
  rox, tu stii ca sint si oameni care tin la tine cu adevarat :hugs:

 • Cum ne botezăm blogurile? « Noaptea iguanei

  […] leneş rău Codrutza – Mii de cuvinte ţin timpul în loc Elisa – Undeva, cândva Evergreen – Din ungherele minţii Geanina Lisandru – Nu te compromite! Nu te ai decât pe tine! Leo – Secunde Maria […]

 • Bianca

  Draga mea, am lansat un concurs care poate te interesează, te aștept să participi.
  Zic eu că e interesant 🙂

 • Elza

  asa e viata… tu sa fii bine 🙂

 • irka2stardust

  Salut 🙂
  Uite o piesă de care mi-ai adus aminte. Șiu că nu e o piesă de cheer up și poate nici nu e pertinentă pentru context. Dar… eu așa te-am simțit.

  Te-am descoperit recent. Mi-a plăcut enorm de tine. De asta te-am și premiat. Dacă vrei să afli, detaliile sunt la mine pe blog 🙂

  Un sfârșit de weekend cât mai plăcut 🙂

 • evergreen

  multumesc frumos 🙂

  melodia e foarte tare…

 • STAR

  De la mine pentru tine o >:D< mare mare, să-ţi treacă dilema :p

 • evergreenstory

  Star – multam frumos. trimit si eu inapoi

 • Rodica

  Cel mai nasol este sa-si dea seama cineva ca existi cand nu mai esti,cand nu te mai vede,cand nu te mai simte,cand nu te mai aude….e greu sa fi iubit cand lipsesti,e greu pt ca nu-ti mai foloseste la nimic!

 • Maria

  Partea proastă este că uneori locul e gol şi cu cineva alături…

 • Alina

  Locul nu-l va umple nimeni niciodata. Pentru ca nicio persoana nu poate fi inlocuita…
  Si cine nu stie sa te tina langa el/ea, nu te merita 😉
  Imbratisari calde din Ardeal 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: