leapşa cu rutina şi a doua întrebare de gen

Leapşa cu rutina de la Pinguina. Mai demult Pinguina mi-a trimis o leapşă. Pentru că nu am avut timp atunci, am decis să o fac acum. Recuperez.

Rutina mea: mă trezesc în funcţie de orele la care încep cursurile. nu pot să stau după ce sună ceasul. sunt titirez apoi. cîteodată fac o cafea, cîteodată apuc să-mi mănînc cinni minnis-urile cu lapte, cîteodată doar pun hainele (pregătite de seara) repede, pun niţel fond de ten şi fug. La facultate mă opresc să-mi iau o cafea şi o apă plată, apoi visez la ceva de mîncare.

Seara ajung praf de oboseală. zăbovesc la pc. dacă nu am teme mă ocup de blog şi facebook. apoi duş. mai citesc ceva şi somn. În alte seri ies la bere.

În week-end mă trezesc mai tîrziu. Trag draperiile să fac beznă pînă după ora zece. Curăţenie şi poate ceva de papa. Planuri de film şi oraş sau doar cu Puştiu. Depinde. Şi nici nu mă dezmeticesc bine că vine luni.

Cam atît. Să meargă la oamenii care au şi ei rutina lor şi vor să ne-o împărtăşească.

Şi ca să continui în stilul de mai jos, Liz lansează o nouă provocare: care dintre voi ar ocupa rolul de amantă?

eu am fost pentru vreo 3 săptămîni. tipul nu era însurat, dar avea o iubită de o mie de ani. ea nu avea o mie de ani, erau împreună de… el era pe atunci „marea iubire” şi eu mi-am pierdut minţile. noroc c-a fost numai de scurtă durată. mă simţeam murdară şi mă certam mai mereu. tocmai pentru că îmi încălcam principiile. dar cînd îl vedeam îmi treceau toate… credeam că mă iubeşte. şi nu puteam judeca iubirea. era o luptă grozavă în mine. ba raţiune, ba suflet.


6 responses to “leapşa cu rutina şi a doua întrebare de gen

 • meea

  uite ca iti zic si eu…am practicat sportul cu amanta…destula vreme…insa doar de unul am fost indragostita restul au fost exercitii de mentinere a tonusului. 😀
  insa sincer acum nu stiu daca as mai face-o…m-as plictisi repede.
  de fapt sint plictisita in ultima vreme…

 • Liz

  Nu asaa… exceptia… mai interesant… de ales sotie sau amanta? Eu clar amanta!

 • Adina G

  Amanta…depinde ce inseamna amanta penttru barbatul care o alege. S-ar putea ca amanta sa fie femeia pe care o viziteaza pentru cate o partida de sex de care nu mai are parte acasa. O partida de sex pasionala, lipsita de framantarile cotidiene de care sotia nu se poate debarasa. Sotia va fi, in schimb cea cu care isi va petrece concediile, cu care va merge la petrceri…
  Exista, insa si varianta in care sotia este uitata acasa pentru a avea grija de copil, de afacere, etc, iar amanta e cea care il insoteste. Escorta.
  Depinde cum ai noroc.

 • meea

  been there did that…both cases si amanta pasionala dar si sotia neglijata…ca sotie am avut de infruntat si o amanta care aparuse pe la usi…ca amanta stiam regulile jocului si ma condormam lor ….brrr nu mai vreau sa imi amintesc…(ce frumos ninge peste carturesti, iar blocul gri al cinematogafului patria se vede mai putin sinistru)

 • catz

  totusi, nu stiu ce e cu valul asta neo-femme-avant-garde de lepse aicea, eu iti dau una normala: filme! ca stiu ca ai! 🙂

 • Maria

  Eu sunt cel mai extremist om cu putinţă, nu mai există un alt om ca mine, şi totuşi… nimic nu poate fi judecat. Dar nimic. Totul are pe undeva o explicaţie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: