bătături şi zambile-n glastră

O să notez pe scurt traseul meu de astăzi, traseu parcurs cu picioruşele pline de bătături la această oră.

Moşilor – Vitan (Policlinică) – Concervator (Cişmigiu) – Universitate – Dristor – Răcari – Mama (bobocica) – back to metrou Dristor – Obor (căscat ochi) – Moşilor home. Am purtat nişte draci de converşi care mi-au făcut praf picioarele şi am constatat că s-au tocit pe interior şi jenează piciorul. Nu cred că i-am purtat o lună cap-coadă, dar îmi amintesc de perioada lor de glorie cînd erau suport de bere. Ce mîndreţe!

Nu m-am calificat la roblogfest. Aş fi vrut să ştiu cîţi omi m-au votat. Aşa pentru egoul meu blogăricesc, că deh, mă dau şi eu pătrată că am cetitori. Nu oricare, ci de vază. Vază sau vaze, cum vreţi, pline de zambile mov şi albe. O frumuseţe. N-am rezistat şi am plantat ceva azi. Aşa de poftă. Poate apuc în wk să-mi dedic o vreme să mă liniştesc cu florile mele. Maică-mea zice că mi-am ratat cariera. Trebuia să mă fac florăreasă. De nu-mi iese cu regia bag mare.

Joc farmville de nebună. A devenit personal. Plantez, culeg, prăşesc, primesc vaci, dau raţe şi iepuri la schimb. Am şi-un gard mov. Ce să mai?

Am cotrobăit prin dulap şi am decis să-mi vînd nişte haine. Nu, banii nu vor fi donaţi în scopuri nobile, ci în portmoneul meu de shopping că vine ea primăVARA şi am nevoie de rochiţe cu fundiţe. O să-mi fac o listă cu cele necesare.

Sunt bine sănătoasă. Bine, nu chiar că am o pungoaie de pastile de luat, dar nu e de panică. Cică e normal la vîrsta mea.

Nu m-am decis cu oraşul. Am bifat Praga, Viena, Londra şi Paris şi îmi doresc să văd ceva nemaivăzut. Să văd că poate vrea Puştiu să mă surprindă. Nu, nu e o sugestie la adresa lui, că nu-mi citeşte scornirile. Hehe.

În Cişmigiu au înflorit ghioceii şi albăstrelele, dar pute a căcat. În 104 pute a bătrîneţe, mirosul ăla greu care-ţi face rană pe nări şi pe gît. Nu am nimic cu bătrînii, dar mă revoltă că se uită şui dacă deschid geamurile. În Bucureşti de lucrează de zor.

Vreau să-mi fac wishlist de ziua mea. Da. Măcar să primesc ceva pe gustul meu. Nu, oamenii car emă cunosc sunt grozavi şi-mi fac cadouri minunate, dar anul acesta vreau să primesc exact ce îmi doresc. O să mă gîndesc. Nu-s multe. Haine, în principiu.

Cam atît despre mine, tu?


8 responses to “bătături şi zambile-n glastră

 • Machiaveliq

  :)) Se pare că suntem vecini de sector! Ai mers ceva azi.. daca tot m-ai întrebat de traseul meu de azi.. ia si notează: Colentina-Tei – Baneasa – Bucureştii-Noi, Drumul-Taberei- Militari – Piaţa Romană – Obor – Floreasca – Fundeni – Piaţa Delfinului – Iancului – Obor – Colentina-Tei. :)) Eu am mers cu maşina.. dar tot mers se numeşte, nu? 😀

 • evergreen

  moaaaaaa… cat ai mers! se pune, dar io’s mai rau ca tine. eu am ramas cu bataturi. tu ai ramas fara benzina

  😀

 • Machiaveliq

  :)) De fapt am rămas fără gaz.. nu râde! Am înstalaţie GPL.. :))

 • Sim

  Eu cred ca ma las de farmville. Dupa o vreme devine monoton jocul asta 😛

 • pinguinulfurios

  ce de drumuri! Eu am mers doar dintr-un birou intr-altul, din birou la tigara, la masa, la buda, la tigara, iar in alt birou, iar la tigara… Ai prins ideea si am o batatura de toata frumusetea la stangul! Traiasca plasturii si colegele cu posete cu de toate!

 • shmeny

  eu merg cu fie-mea pe jos, ea in carut, cat ne ma tin picioarele. adica si 10 kilometri.
  cu RBF nu te supara. si acolo actioneaza niste masini de vot. anul trecut castigatorul a promis un laptop prin tragere la sorti unui votant dintre votanti…

 • Ana

  Oho dar ai mers nu gluma. Eu m-am lasat de farmville, nu l-am inchis de tot, ca stiu ca multi din „vecini” au nevoie de alti „vecini” sa creasca 🙂 Cum zicea si Sim, dupa o vreme devine monoton. Am gasit alt joc 🙂 sa vad cat ma „tine” si asta.
  Imi pare rau de roblogfest, poate data viitoare.
  Un weekend frumos si cu mult soare sa ai

 • roxy

  m-am convins ca e o mare prostie cu Roblogfest…sunt grupulete,se voteaza intre ei,nu stii cate voturi ai,unii fac manevre (cei cunoscuti) ca sa iasa tot ei si tot asa…………oricum macar am participat..si un blog bun isi pastreaza cititorii si are faima lui chiar daca nu castiga la „marele” concurs..asa ca bafta multa in continuare..pentru ca blogul tau merita:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: