opt iunie

O să încep cu ce mă interesează că-s om pe interes. VOT! Ştim cu toţii că nu o să cîştig nimic la acest concurs, dar pielea mea (!) are nevoie de soarele de peste graniţă şi vreau să cred că fac toate eforturile să-i ofer pielii mele bucurie maximă. Măcar la final o să am conştiinţa împăcată că m-am milogit suficient, dar n-a fost să fie.

E cum era cu farmville-ul. Dacă mă trezeam să prăşesc, acum mă trezesc să răspund la întrebările postate de infoturism.

8 iunie nu înseamnă nimic pentru mine. nu ştiu ce am făcut anul trecut, acum doi ani sau zece azi. mi-ar plăcea să ştiu şi azi să fac mai mult. mi-ar plăcea să existe un vrăjitor care să-mi zică treburi: cum am influenţat eu destine şi cum cu simpla prezenţă am salvat viaţa unui om (că deh, i-am vărsat cafea în poală) şi că am fentat răul cu graţie şi am fost salvatorul lumii la un moment dat fără să am habar. vedeţi? ce face filmul dintr-un om serios?

Dar nu v-ar plăcea? Nu v-ar plăcea să aveţi oportunitatea să vedeţi (nu să simţiţi) cum ar fi arătat viaţa voastră dacă nu sau dacă da? Cum ar fi fost dacă atunci nu aş fi ales aşa, viaţa fiind o suită de decizii individuale sau mai puţin…

Of, mi-ar fi plăcut să ştiu cum era viaţa mea dacă rămîneam la ase. Sau cum arătam dacă mă căsătoaream la 18 ani. Sau să nu fi-l cunoscut pe Puştiu sau să plec din ţară.

Aseară m-am plimbat in ză city cu rolele. Pe străduţele de la Armenească şi prin spate pe la Piaţa Galaţi. Teiul şi floarea aia Mîna Maicii Domnului m-au doborît cu miresmele lor. Ca m-am oprit la un moment dat să adulmec străzile asemeni unui cîine hămesit. Mai vreau!!! Mai ies!

Aş mai vrea, asemeni lui Shmeny să ieşim să ne plimbăm în picioarele goale în Bucureşti sau să ne bălăcim în fîntîni (alea 5 cîte sunt).  Nu ar fi fain? Flash mob de vară: la fîntîni în picioarele goale. Mai ceva ca bătaia cu perne. Ma, ce tare ar fi!!! Poate cu ăştia de la Guerilla. Hihi.

Mă apuc de învăţat. Am tras mîţa de coadă şi am lungit conversaţia, dar nu se mai poate.

Pentru cei care trec pe aici pentru că-s studentă la unatc: mai am vreo 5 examene fără cel de la regie de film care durează o mie de ore şi o să fie pe 21 iunie. apoi o să ies în one sau indie şi o să beau 10 beri de fericire că s-a gătat primul an. încă montez filmul pentru regie. azi prezentăm varianta finală cu speranţa că editorul se apucă de sunet. ştiţi că nu avem secţii separate de sunet şi montaj. nu avem noi multe, dar avem voie bună.

foto: http://www.worldofstock.com

ce toanta sunt! am cautat in arhiva blogului sa vad ce am facut in 8 iunie. si ca un facut, in niciun an (2006/7/8/9) nu am scris NIMIC pe 8 iunie. geeeeeez. dar nimic domne. e ca si cum nu am existat.


10 responses to “opt iunie

 • octavpelin

  Rox,te-am votat,o zi insorita 🙂
  p.s.ai o dedicatie muzicala.

 • evergreenstory

  Imi place tare mult Sade, multumesc mult si de vot si de dedicatie

 • lynette

  Ca sa te votam trebuie as ne inscriem? Poate nu am fost eu atenta (ma doare capul groaznic), dar asa mi se apare.

  Da, si eu as vrea sa vad cum ar fi aratat viata mea daca as fi luat o anumita decizie la un moment dat. (Si eu am dat la ase ca ma batea mama la cap, dar atat, doar am dat admitere, i-am aratat ca am intrat si n-am mai calcat pe acolo)

  O, inca 5 examene (eu mai am 2, dar sunt cele mai grele din aceasta sesiune). Sa iasa filmul pt regie asa cum iti doresti. Si chef si spor pentru toate examenele!

 • Elza

  hai ca am votat. sper sa nu ma dezamagesti ;))

 • Merat

  8 iunie e ziua de nastere a mamei mele. Best day of the year for me 🙂 Si eu, ca si tine, nu mai am pe tata asa ca am ramas doar cu one best day.
  Doar ce am terminat de facut tortul si de votat for you 🙂

 • evergreenstory

  Lynette – nup, nu trebe sa te inscrii. Asa sa fie! Bafta si la tine

  ELza – sar’na.

  Merat – La multi ani!!!!!! :):)

 • lynette

  Atunci e de ajuns sa intru pe link-ul tau ca sa te votez? (cel la care te trimite daca apesi pe „VOT!” din post-ul tau) Am deschis link-ul dar nu-mi apare niciun mesaj cum ca as fi adunat puncte. Pe de alta parte nici nu vad vreun buton cu „voteaza”.

 • evergreen

  trebuie sa-ti apara un buton cu voteaza. nu stiu ce are.

 • LiaLia

  Ever, votat! I-am spus și lui Shmeny că mă bag și eu la flash mob că sunt mare fan sportul cu mersul desculț 🙂 Știind foarte bine zona, încerc să-mi dau seama cum și pe unde ai mers tu cu rolele prin gropile și șantierele alea??? Dar da, zona e cunoscută pentru mirosul de tei și mâna Maicii Domnului 🙂 Am făcut leapșa cu filmeeeee 😀

 • evergreenstory

  LiaLia – gropile. era sa cad de cateva ori, dar m-am descurcat pana la urma. am mers pe sperantei, armeneasca si nu mai stiu. pe acolo pe la metoc. oare nu mai deschid metocul?

  🙂 facem facem flash mob. am putea sa ne ocupam de asta. io stiu? 1 iulie …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: