cînd eram mai tînără…

aveam mai multă vînă! ieşeam mai des, dansam mai mult, stăteam în cluburi pînă se crăpa de ziuă să prind metroul şi aveam atîta vlagă că nu adormeama pînă acasă. mare mîndrie de fată.

acum tot ce vreau e coffee break. luuuuuuungă pauză de relaxare.

mă gîndeam cum ar arăta planeta asta dacă o oră, în acelaşi timp, indiferent de fus orar şi anotimp, ne oprim toate activităţile şi toate funcţiile creierului şi efectiv stăm degeaba? într-o pauză de cafea în care pur şi simplu sorbim cafeaua şi nu ne gîndim la nimic? ce, vine Apocalipsa, cade bursa, dispar pinguinii?

uneori îmi lipseşte starea aia, de beţie continuă şi de viaţă în starea ei pură, fără filtre. acum realiezez evoluţia mea ca om. pe atunci nu credeam că pot ajunge în acest punct. rebela din mine credea că iubirea cu năbădăi se menţine. însă cu timpul apare iubirea paşnică şi nevoia de linişte. maturizarea îşi spune cuvîntul. nevoia nu mai e să-mi urlu sentimentele, ci să-mi beau cafeaua privindu-mi iubitul. şi totuşi tînjesc să mai cred în capacitatea mea de a mă arunca în cap fără corzi.

nu m-am obişnuit cu vara. încă-mi iau geaca la purtător. şi încă am senzaţia că noaptea e prea răcoare pentru pielea goală. pentru că pielea se obişnuieşte mai greu cu anotimpurile.

şi ca să am un coffee break liniştit. vot. se poate vota în fiecare zi.


7 responses to “cînd eram mai tînără…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: