întrebare?

ce faci atunci cînd un prieten îţi dă pur şi simplu cu flit?

* cefeldeprieten face asta, poate mă veţi întreba. eu am norocul să iubesc oameni de genul ăsta pentru că-s naivă şi pentru că nu mă satur de ţepe. mai grav este că şi după ce-mi iau muile de rigoare continuu să cred că totulvafibine şi că prietenia bate la fund orice altceva.

şi vă întreb pe voi pentru că sunteţi deştepţi şi neimplicaţi emoţional. ce faci cînd un prieten (bine, presupus prieten) te scoate cu forţa din viaţa lui, fără să-ţi zică măcar de ce?


17 responses to “întrebare?

 • ionouka

  Ridici din urma, il ierti sau nu si mergi mai departe.

 • piticugras

  bei o bere si certi cainele. ce kk sa faci? stai calma. cel prieten se intoarce singur. mai mult cred ca tu esti incordata piticule. ce e cu tine?

 • Bianca

  As zice că depinde cât de „prieteni” ati fost. Daca a fost o relație veche, e greu doar să treci mai departe fara sa te intrebi „de ce?” și atunci te zbuciumi puțin. Daca relatia nu e chiar una cu ștate veci, merge mai ușor.
  Ideea e să nu crezi că e vina ta, sau doar vina ta, când așa ceva se întâmplă de regulă cel care „dă cu flit” e cel mai nasol și pe deasupra nici nu explică de ce, deci e și laș. Adică genul care dă la spate fără să îi pese că rănește, în acest caz, draga mea nu te consuma. Nu căuta înțelegere acolo unde nu-i ce cere. E pierderea lui oricum și nicdecum a ta.

 • Elza

  ii mai acorzi o sansa?!?

 • cami

  erase and rewind:))
  clar nu-l mai cunosti, pentru ca daca ti-a intors spatele o data, clar nu ti-e prieten; si, daca il ierti, o va face over and over again.

 • Bianca

  @piticugras: catalogare rapidă; hater 😀 nu te întreb cum ai judecat, doar că e nasol să spui asta după ce ai citit două rânduri într-un comentariu care mai era și destul de pașnic, așa 🙂

 • A

  Fiecare sut in fund este un pas inainte.

 • LiaLia

  Draga mea, acu depinde ce fel de flit. Hai pu și la gara, urât, cu vizibilă „deranjare” e una, o zi de rahat a respectivului, care îl (o) face să fie urăcios, agresiv, dur, dar cu oricine, tu doar te-ai nimerit în cale, e altceva. Depinde de tine dacă ai nevoie de o explicație sau nu, dacă mai e nevoie de o explicație sau nu, dacă simți că după ce vei ierta (că asta trebuie să faci în orice situație) poți să și treci peste și să continuați o prietenie sau nu.
  @Piticugras: ți-o iau înainte și să știi că și eu sunt hater! :)))

 • piticugras

  bianca e hater. iar. rooox! bianca ma cearta! sterge-o!

 • piticugras

  lilo, ai sani mari. e firesc sa urasti in toate partile. nici nu ma asteptam sa ma cauti cu 3 beri in mana…

 • R.

  îţi acorzi o perioadă în care sa îţi treacă nervii şi apoi vorbeşti cu el. insişti să îţi spună ce s-a întâmplat. s-ar putea să aibă un motiv bun.

 • Evergreen

  Pitic, nu-mi speria fetele. Nu te cearta nimeni.Bianca e pasnica si misto. Cate beri bausi? :* pentru tine!

  Io dadeam din cap pe Rammstein si voi aici va certati… ooooff

  >.< pentru toata lumea in parte

 • Rodica

  Cunosc sentimentul,acut,asa ca nu-mi dau cu parerea;e ca si cum as fi implicata,insa in viata mea;aceeasi partitura,alta alta tonalitate… 😦

 • Pisica Roz

  Eu sincer nu cred in prieteni. Omul e egoist din fire, nu se prea pupa cu prietenia. Rarele cazuri sunt exceptia care confirma regula. Parerea mea…

 • Victor

  prietenul la nevoie te fute (si macar de-ar fi de sex opus si-ar face-o la propriu :)) )

  Eu nu prea cred ca exista prieteni, ci doar, cel mult, amici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: