painted on my heart

Cred că fiecăruia dintre noi i s-a întipărit un chip în inimă…

Şi parcă nimic şi nimeni n-o să reuşească vreodată să-l şteargă.
Cred că singura soluţie este să aşterni peste şi din cînd în cînd să te trezeşti noaptea gîfîind după o fugă nebună în vis. Şi asta devine obişnuinţă, deci nu e panică. Eu o să aştern un roşu aprins.

Ahhh, mi-e dor să mă prefac că ştiu să pictez.

Am început să văd Californication şi dacă nu mi-a plăcut David Duchovny în Dosarele X aici sigur m-a cucerit. Îmi place filmul şi îmi place povestea ratării unui mare scriitor. Şi viaţa tîmpită pe care o trăieşte şi femeile cu care face sex de cîteva ori chiar, pe episod şi fiică-sa aia urîtă şi fosta „nevastă” atît de mişto că şi eu aş vrea să mă însor cu ea.

V-am zis că iar am impresia că viaţa trece pe lîngă mine? Este o stare aşa frecventă că am senzaţia că nu mă mai tem de ea.

Sorela e în drum Nework. A tot zburat. Acolo are escală şi apoi Las Vegas. Cică i-a plăcut experienţa zborului. Ceea ce mă bucură nespus, eu fiind o fricoasă la capitolul ăsta.

Blackberry-ul are soft nou. Evergreen e cam vraişte la capitolul gadget, soft, progrămele, tehnologie. Se descurcă cu asistenţă online via Gionuts, mulţam!!!

Efectiv scriu aiurea. Nu am cheful ăla care să-mi facă degetele să zburde pe taste. Şi nici mintea nu vrea să fie conectată. Ceea ce înseamnă că o să-mi pun un film.

Şi cam atît. Voi? Cum vă descurcaţi cu această zi de marţi?

>.<


8 responses to “painted on my heart

 • ionouka

  Californication e chiar misto. Pacat ca s-a terminat si nu cred ca se reia.

 • painted on my heart - Ziarul toateBlogurile.ro

  […] Painted on my heart Tue Jul 27, 2010 15:44 pm Cred că fiecăruia dintre noi i s-a întipărit un chip în inimă… Şi parcă nimic şi nimeni n-o să reuşească vreodată să-l şteargă. Cred că singura soluţie este să aşterni peste şi din cînd în cînd să te trezeşti noaptea gîfîind după o fugă nebună în vis. Şi asta devine obişnuinţă, deci nu e panică. […] […]

 • Adelina

  Am zburat cu avionul de 2 ori şi mi-a plăcut la nebunie. Mai ales la decolare. :))) E o senzaţie tare faină.

  Ioi, e marţi. Iar trântesc vreo cratiţă plină pe jos. Mereu mi se întâmplă marţea. 😀

 • Diana

  Hi!
  Comentariu meu nu prea are legatura cu postu tau, daaaar aseara te’am descoperit si am tot citit posturile tale si se facea 2 dimineata si eu tot citeam :))! Imi place cum scrii :p si ma bucur ca blackberry’u tau e safe :D!
  Take care >:D<

 • iubescfluturii

  Martea mea e lenesa. In cea mai mare parte am zacut in pat si m-am uitat la Grey’s.

  De ce nu faci ceva ca sa nu mai simti ca viata trece pe langa tine? Si nu ma refer la a face orice, ci a face un lucru care-ti place mult, pentru care sa pui suflet.

  Te imbratisez si te pup.

 • Darael

  Tiii…. daca nu pui linkul catre automobilul tau, cum o sa mai dau eu donatie (mare) de bani 😀 ?

 • Alina

  Heyyy! Nu te-am mai citit de ceva timp, but i’m back si am ceva de recuperat! 🙂 Asadar, sa ma bag si eu in seama, : Californication e misto rau, iar in legatura cu faptul ca viata trece pe langa tine, don’t worry cuz u’r not the only one that thinks like that..so there’s no sugar 😉 Si poate daca punem mana de la mana facem sa i se para vietii ca trece pe langa noi prea repede 🙂
  Vise faine si-o noapte cu cer senin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: