despre decizii

Mă gândesc de multă vreme la asta şi nu am ştiut niciodată cum s-o scriu. Adică aş putea da miliarde de exemple din viaţa mea, dar de cele mai multe ori prefer să spun lucrurile în dodii.

Nu am înţeles niciodată de ce o decizie care presupune implicarea a doi oameni este luată (de obicei) de unul dintre ei?

Şi o sa iau cel mai simplu lucru: o despărţire. Vine iubirea (care poate fi de la prieten la rudă la iubit) şi îţi zice că nu mai poate şi se gată lucrurile. Accepţi şi iei viaţa de jugulară. Bei nişte beri. Din alea de după. Nu ai cum să fii împăcat că nu e a ta şi oricât ai rumega-o, până devine parte din tine, mai durează. Dar tu vrei să-i urli că nu e vrei asta că pana ta… what a fuck i a io?  Şi, o poţi obliga să stea? Nu!

Unii numesc asta bad timming. Eu nu am niciun nume să-i dau că e un rahat pe băţ. Şi da, vine din viaţă şi ştiu că la un moment dat intră şi acceptarea asta în reflex.

Eu mi-s om revoltat aşa că la mine mai durează şi totuşi ca toată lumea accept şi plec capul. În mine e furtună, pe chip aşez un zâmbet palid. Probabil îmi tremură buza de jos şi-mi tremură mâinile. Sper să nu se vadă genunchii pe sub masă. Ochii devin întunecaţi. Am impresia că pierd fărâma de lumină, nu?

Atunci când pierzi ai impresia că rămâne bezna, însă ajungi la un moment dat să realizezi că scânteia nu se stinge niciodată.

E aşa sau cum e?

>.<


5 responses to “despre decizii

 • despre decizii - Ziarul toateBlogurile.ro

  […] Despre decizii Mon Aug 09, 2010 0:06 am Mă gândesc de multă vreme la asta şi nu am ştiut niciodată cum s-o scriu. Adică aş putea da miliarde de exemple din viaţa mea, dar de cele mai multe ori prefer să spun lucrurile în dodii. Nu am înţeles niciodată de ce o decizie care presupune implicarea a doi oameni este luată (de obicei) […] […]

 • Liviu M.

  Pentru luarea unor asemenea decizii e de ajuns un singur om. Consecintele, insa, implica doua sau mai multe persoane.
  Sa fim seriosi, foarte rar decizia unei despartiri este unanima. Ca trebuie acceptata pana la urma…..asa e. Bezna vine o singura data. definitiv. si nici atunci nu e sigur. In rest, e doar putin mai innorat, putin mai insorit.

 • ionouka

  Mda, din pacate deciziile astea cele mai crunte nu trebuie semnate de aprobare. Se comunica si din momentul ala intra in vigoare. Din fericire, trece. Totul trece.

 • lollitta

  si eu tot ca tine ziceam, ca daca ti se spune asta e, tre sa taci si sa inghiti. dar mai nou am aflat altceva, chiar din partea aia din care mi s-o spus: ca cica si asta e tot un fel de verificare daca e sau nu iubire sau relatie sau ce mai e pe acolo. ca cica daca tu nu reactionezi, nu te bati/lupti/protestezi etc inseamna ca nu-ti pasa….
  na…. acu vezi si tu daca se poate si asa o varianta. oricum n-ai de pierdut nimic.

 • Evergreen

  Lollitta – 🙂 e si asta o alternativa

  ionouka – Trece draga mea printesa 🙂

  Liviu M. – 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: