canicula de luni

cu o durere de omoplat şi-o stare de greaţă mă fac să regret că am deschis ochii prea devreme. însă un vecin renovează de vreo 3 săptămâni. a aşteptat la rând (de-ar face-o cu toţii deodată) şi sparge pereţi. deja mă întreb câţi dracu pereţi are omul ăla? şi parcă are un ciocan imens cu care loveşte direct în timpanul meu.

mi-e rău! şi am o groază de lucruri de făcut, printre care să câştig nişte bani, dar nu reuşesc să mă lipesc de nimic. la câţi oameni citesc zilnic aici, oare nu are nimeni o cunoştinţă care are o rudă care caută om? mă mir.

cafeaua este mama tuturor răniţilor. ea mă va salva.

probabil am să mai revin, dar îndată ce reuşesc să nu mai ameţesc.


2 responses to “canicula de luni

  • canicula de luni - Ziarul toateBlogurile.ro

    […] Canicula de luni Mon Aug 16, 2010 10:39 am cu o durere de omoplat şi-o stare de greaţă mă fac să regret că am deschis ochii prea devreme. însă un vecin renovează de vreo 3 săptămâni. a aşteptat la rând (de-ar face-o cu toţii deodată) şi sparge pereţi. deja mă întreb câţi dracu pereţi are omul ăla? şi parcă are un ciocan imens cu […] […]

  • vacitim

    Stiu cum e! Acum vreo trei saptamani trebuia sa imi verific si sa completez la teza de doctorat si vecinul de deasupra s-a gandit sa dea gauri in pereti sau ceva de genul asta. Dupa o saptamana deja erau parte din cotidian. Dupa ce au terminat de gaurit peretii, a inceput sa ma doara capul de prea multa liniste, atat de mult mai obisnuisem cu zgomotul :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: