Măr și scorțișoară

Muzica mi-e companion.

 

O zi de liniște cum de multă vreme n-am mai trăit. Filme și muzică, ceaiuri și cafea, tolăneală în canapea și pace. Planuri de Sărbători și setea de a scrie toate ideile. To do list plăcut, făcut cu drag.

Pitic, să știi că mi-e bine. Pe cuvânt! Chiar dacă postez însemnări care par triste sau muzici pe wall de tăiat vene, mie mi-e cald chiar dacă afară e ger. Îmi place muzica de stare, e în tandem cu cine sunt eu zilele astea.

S-a terminat agitația și s-au terminat și zborurile împotriva curentului. Acum sunt pe val și suntem unul, adică nu mă mai zbat fără noimă. Azi, pe drum spre casă, m-am lăsat mângâiată de razele de soare. M-a umplut!

E tăcere… după toată perioada de urlete și coșmaruri acum e liniște. Doamne, este atât de bine…

Îmi aștept cu emoție cele două cadouri de Crăciun: chitara și ceasul. Și mă simt ca un copil mic care primește bombonele pentru că a fost cuminte. Ca atunci când găseam ciocolată în ghetuțe pentru că mie mi-era teamă de Moș Nicolae și de nuiaua lui.

Azi în scara blocului stăteau două fetițe de vreo 12 ani, cu atitudine de domnișoare. Ascultau Rihanna și Macarena la telefonul mobil, din ăla cu touch screen. Și se amuzau. La lift mi-am amintit de toate macarenele dansate la chefuri, ce vremuri…

Sâmbătă este Crăciunul.
În seara asta, fumând o țigară și stând la taclale cu Sorelina, am realizat cât de aproape e finalul lunii decembrie. Pare-mi-se că suntem în aceeași oală a confuziei și ne întrebăm laolaltă cândatrecut? E clar, 2010 nu se compară cu 1990 la capitolul viteză. Și noi, ne antrenăm viscerele pentru un nou an, mai grăbit probabil și mai plin.

Mâine-l văd pe So, marți party la cămin, miercuri shopping, joi party aniversar, vineri prăjituri și sâmbătă… sărmăluțe, brăduț și colinde cât cuprinde!

HugsLovePeace
>.<

 


5 responses to “Măr și scorțișoară

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: