Stare de bine

Sunt foarte bine!

Am alergat jumate de zi, acum mă duc la prăjituri și urmează să împodobim bradul.

Cânt, dansez și râd prin casă. Ale mele, zânele, sunt vesele și încântate de planurile de mâine seară când petrecem în familie: promenadă la bulevard, o tură prin Cișmigiu (poate și vin fiert) și acăsică unde ne așteaptă munți de mâncare și leneveală. Care mai vrea, care mai poftește să se atașeze familiei Andrei?

Îmi place melodia asta mult de tot! și mă inspiră la sentimente pozitive.

Mulțumesc Nonette că ai pus mâna pe telefon și ai vorbit cu mine.

Mulțumesc Anette pentru că mă faci să râd și pentru că vei scrie marele scenariu pentru marele film care ne va face celebre și relativ bogate.

Mulțumesc tuturor că îmi sunteți, fie live, fie virtual.

Cel mai mișto lucru pe care-l trăiesc de când m-am mutat acasă este că sunt cu adevărat prietenă cu Sorelina cu care am de recuperat vreo trei ani de absență.

În februarie mergem în vacanță la bunica! Abia aștept!

Sunt foarte fericită și nu mă laud cu asta, ci vă dau și vouă…

Să vă iasă bradul frumos tare și cozonacii grași!
Moșul să fie darnic și când cinstiți un pahar, fie el și de cico, să ziceți ceva frumos și pentru Evergreena. Evergreena închină pentru voi!

HugsLovePeace
>.<

 

 


11 responses to “Stare de bine

 • strumfita cu esarfaa

  un craciun minunat alaturi de cei dragi, rox! si fie ca toate dorintele tale sa se implineasca, iar desaga mosului sa fie plina cu tot ce iti doresti tu!

 • Stare de bine - Ziarul toateBlogurile.ro

  […] Stare de bine Fri Dec 24, 2010 16:35 pm Sunt foarte bine! Am alergat jumate de zi, acum mă duc la prăjituri și urmează să împodobim bradul. Cânt, dansez și râd prin casă. Ale mele, zânele, sunt vesele și încântate de planurile de mâine seară când petrecem în familie: promenadă la bulevard, o tură prin Cișmigiu (poate și vin fiert) și acăsică unde ne […] […]

 • Roxana

  Craciun fericit Rox! :* >:D<

 • Manon

  Sarbatori fericite, grinutz, strange toate momentele in cutia cu amintiri, da?
  Pup!

 • provinciala

  sa fii fericita evregreeno!

 • andreea

  De ceva vreme ma uit pe blogul tau. Sincer, la inceput imi placea, erau gandurile unui om cu bucurii, necazuri, planuri, esecuri, dorinte. Era scris cu viata, energic, fie ca era de bine sau de rau, transmitea ceva, ma facea sa simt ca te cunosc si l-avea pe vino’ncoa. De ceva vreme insa nu mai e asa. Ruptura, am senzatia, e de cand ai incheiat relatia cu fostul tau iubit. Sincer, te rog sa-mi scuzi cuvantul, dar acum pari…fada. Nici macar atunci cand scrii despre pasiunea ta, filmul, nu mai exista „lipiciul”. Ai un post in care spui plina de entuziasm ca esti bine pentru ca in urmatorul sa te prabusesti. E normal sa avem stari contradictorii, cu totii suntem oameni si fiecare dintre noi avem emotii diferite zi de zi. Insa la cum scrii tu mi se pare ca acele putine posturi in care scrii ca esti bine sunt minciuni fata de propria-ti persoana. Parca te minti pe tine si te indemni sa-ti fie bine. Si cand nu reusesti sa mai castigi intri din nou in starea negativa. Oglinda trebuia sa o spargi demult, reactiile urate sunt naturale pentru o femeie care incheie o relatie de n ani. Sunt mai sanatoase si vindeca mai bine decat incercarea de a te convinge ca totul e bine. Acum intru pe blogul tau rar…si e pacat, chiar transmiteai ceva minunat. Astept si sper sa te vindeci! 🙂

 • Evergreen

  Draga Andreea, eu (de felul meu) sunt un om foarte sincer. Interesul meu nu este sa strang cititori, ci sa scriu din mine. Daca oscilez in stari si pare ca (ma) mint, o fac absolut natural…

  Ma vindec… 🙂

 • VirtualKid

  Sper ca ne-ai asteptat si pe noi cu colinda….
  Ai ganduri frumoase pentru pus in pomul de Craciun!

 • Mărgeluţa

  Craciun fericit Rox! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: