Pentru că love is in the fucking air…

… când am cunoscut-o era sus
mhm…
oare eu de ce trebuie să cobor în infern după ai mei? pentru că aleg după asemănarea mea?
sau ei mă aleg pe mine pentru că știu că nu mă opresc nici porțile ferecate, nici mările de foc?

confund iubirea. mă îndrăgostesc prea ușor de oameni. apoi devin nebună. apoi îi consum. apoi mă las consumată. apoi plâng și devin depresivă și scriu mult pe blog. apoi zic piua și mă car. mă rup, oricât de greu mi-ar fi. pur și simplu. îmi reprim orice are legătură cu iubirea (iluzia) respectivă. confund iubirea. am senzația că e, când nu e, de fapt e doar atracția omului nou.

eram clasa a noua, parca. mă plăcea un tip Mircea. se vedea de la o poștă că-i curg ochișorii după mine. în fine, e clar ca ziua că eu nu-l plăceam. eram nașpa. râdeam de el că avea nasul mare, nu în față, ci cu fetele. și era valentine rahat pe băț, eu eram o superficială. toată lumea avea flori. moa. ce tristețe. wanna get drunk, gen. și vine Mircea și mă invită la florărie la romană și mă pune să aleg ce trandafir vreau. eu roșesc. aleg. îmi crește stima de mă ia cu bufeuri. îl pup pe obraz și plec. mă sună să mă cheme la un chef. îl refuz. și asta a fost.

încă mă întreb privindu-mă în oglindă, de ce mama naibii m-am încăpățânat să mă leg de un om care mă făcea să mă simt slabă, bolnavă, ridicolă, inferioară, comună, banală? mă provoca să mă demonstrez? ce oi fi avut oare în freză, nu știu. cert e că, n-am să mai fac astfel de compromisuri ever, chiar dacă ajung să-l iubesc.

înainte treceam pe lângă florării și tânjeam să primesc flori. am primit o dată, de la Puștiu, 23 sau 25 de trandafiri albi, superbi, într-o găleată albastră. atunci m-a atins gestul. acum mă lasă rece și florile și declarațiile și promisiunile și verighetele de argint. eu vreau doar să dorm în brațele cuiva. să bem cafeaua împreună. să ne plimbăm prin lume – măcar cu mintea,  să ne cărăm fiecare la viața lui. să nu ne spunem te iubesc, chiar dacă

cam atât pe ziua de azi. cam atât despre iubire. cam atât…

nu dați banii pe prostii, luați bilete la teatru!

HugsLovePeace
>.<


5 responses to “Pentru că love is in the fucking air…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: