So, use me

Coeur de Pirate, auch!
Ăsta-i genul de muzică după care mor. Care mă trimite într-o zonă anume. Care-mi induce o stare. De asta există muzica. Să te facă să simți. Nu să te facă să simți că vrei să dai din cur. E bună și aia, dar în anumite cazuri.

Într-o dimineață am ascultat muzică house. Din aia cu leina, hot etc. Fără niciun mesaj anume, doar sunete drăguțe, antrenante, dinamice, menite să te binedispună. Am înțeles de ce oamenii ascultă o astfel de muzică și de ce le place. Pentru că nu-i determină să gândescă, să înțeleagă versurile sau să și le asume. Unele versuri sunt doar asocieri de cuvinte care rimează. Și e mișto. Că viața e frumoasă și simplă.

Mie mi s-a părut interesantă starea. Țopăiam pe loc. Dădeam din freză cu un zâmbet tâmp pe moacă. Habar nu aveam ce îndrugam. Cuvinte cu morena.

După câteva piese am dat shuffle și a intrat The XX cu Heart skipped a beat. Moa. Și vine și Damien Rice cu Accidental Babies și I remember. Cranberries cu How și Placebo cu Broken Promise. System of a Down cu Lonely Day a pus capac. S-a dus dracu țopăitul. Că am început să cânt și să mă ia cu fiori și să mai descopăr un sens, un vers cu semnificație.

Și da, cum zicea și Lia, am melodii care mă leagă de anumiți oameni. Și peste 20 de ani dacă le aud, mă gândesc la ei și la momentele trăite împreună.

HugsLovePeace
>.<


11 responses to “So, use me

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: