Ți s-a întâmplat?

Să spui: azi e ziua cutare și au trecut x zile de când nu mi s-au intersectat cărările cu cineva și să te bucuri de asta?

Și apoi, în aceeași zi, clipe nesemnificative mai târziu să ți se intersecteze? Să-ți fie ciudă pe tine că ai menționat? Că ai dat un ghiont destinului? Că ai tresărit?

Și mai apoi, mai târziu, după ce te-ai potolit și ți-ai amintit că nu te doare, nu contează, nu merită… să mai dați nas în nas? Și să n-ai ce să-i spui? Să privești muște invizibile și să vrei să ai o putere supranaturală să pui stop cadru și pur și simplu s-o tai ștrengărește?

Și apoi să mergi pe stradă afectat(ă) de ce s-a petrecut, lovind cu piciorul pietrele de pe asfalt? În căști să cânte (la dracu!) melodia aia. Aia pe care voi doi aveți niște amintiri si pe care le-ai sufocat într-un moment de criză? Și din slăbiciune să vrei să-i scrii că ți-e dor? Sau mai bine că nu ți-e dor, dar vrei să-i reamintești că ai existat? Și că oricât ți-ai repeta că n-a fost, este? De fapt, vrei să știi că ești prezent(ă) măcar puțin-puțin, ca o mini licărire. Că n-ai trecut pur și simplu fără a lăsa o urmă. Din egoism ai vrea să-i trasezi o dungă-n carne, doar-doar să nu te uite.

Și la final să vezi pe acel cineva pentru care la un moment dat erai în stare să-ți scoți ochii, ținând de mână pe cineva? A uitat că te-a zărit. Nu i-a păsat nicio secundă, iar tu faci scenarii. Inutile. Scenarii care te țin în viață.
Cineva merge de mână cu altcineva pentru care și-ar scoate ochii, s-ar arunca într-o oală de smoală încinsă sau s-ar arunca de pe Inter (ce forme sadico-violente dau eu iubirii altora. such a bitch!)

Se vede iubirea.
Tu nu-i aparții. Și mergi mai departe. Cu altă muzică-n căști. Cu o ciudă trecătoare.
Pleznesc copacii a viață! Și viața pleznește în venele tale.
Strigă: m-ai sugrumat destul! Lasă-mă să țâșnesc prin toți porii tăi!

Dispar urmele atingerilor. Dispare și cineva-ul. Dispare și senzația aia de fior pe ceafă.
Și e trist, pe undeva, pentru că sperai în sinea ta să guști din veșnicie.

Ți s-a?
Ah, nici mie…

HugsLovePeace
>.<

Foto


11 responses to “Ți s-a întâmplat?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: