Beibi

wordpressu e țaca. nu răspunde la comenzi. facebooku e și el derutat. suntem prea mulți pe metru virtual. probabil de aia, se înnoadă țevile și se sucesc comenzile. încă nu am verificat cu cât am depășit factura la telefon. mi-e teamă să tastez satanicul nr steluță 115 cu diez la final. n-am să-mi stric mood-ul. încă.

de ziua mea m-au sunat/surprins oameni la care nu mă așteptam. și au uitat să-mi scrie alții pe care-i credeam altfel. dar așa se întâmplă-n viață. iar cu ziua mea nu-i de glumă. asta e chichița mea. plus că facebooku e un provider bun și de reminder și de info. bon.

am încheiat și capitolul ăsta. epuizant, ce-i drept.

beibi. sunt într-o stare romantică. și beibi, te-aș lua de mână. și te-aș ține strâns fără să te privesc. ah, beibi, aș veni într-o vizită la ceas târziu în noapte. să nu-ți spun nimic. să mă uit la tine. cuminte. și mi-ar fi lene. și-aș rămâne până dimineața. eu aș bea cafea. tu ai bea fresh de portocale. sau cola pe stomacul gol. eu m-aș strâmba. după care, beibi, eu aș pleca la mare și tu ai veni în urma mea. sau nu. e totuna.

miercuri noapte mă urc cu dreptul în rapidul de timișoara. joi dimineața cobor din tren, anchilozată, cu cearcănele până în podea, vorbind singură (probabil). voi sta până duminică la festivalul timishort. în pauzele dintre filme aș vrea să vă văd! pe voi, timișoreni dragi! așa că dați pe mail nr de telefon.

presimt că vine o lună plină. și apoi un iunie infernal. pe placul meu!

hugslovepeace
>.<

Reclame

6 responses to “Beibi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: