Colecționara de senzații

Eram o colecționară de suflete. Le-am strâns vreme îndelungată în organul iubirii. Le-am păstrat cu sfințenie să-mi țină de cald. Sau de dulce. Sau de roșu. Nu mai știu de ce.


Am devenit o colecționară de… senzații. Nu stiu cum, dar C. mă ceartă că am ajuns inimă de piatră, G. îmi impută lipsa acută a romantismului și I. îmi șoptește că n-am să mai pot avea relații niciodată.  N-am răspunsuri. N-am nici măcar întrebările.

Ciudat cum parcă într-o fracțiune de secundă m-am anulat. Comic și puțin tragic despre modul în care îmi iau tălpășița în miezul nopții doar pentru a evita ridicolul dimineții. O să ajung expertă-n fofilări.

Încă un drum bifat, încă o poveste consumată. Zâmbesc ștrengărește. Femeia din mine se fălește demnă, copilul din mine chicotește. Mă întreabă ce-o să se întâmple? Ridic umerii. Îi cobor la loc. Ronțăi un măr. Stau cu picioarele pe-o masă. Sorb o cafea. Amară. Îi spun că nu știu. Că pentru prima dată n-am o traiectorie anume, n-am un scenariu, n-am decât gânduri fierbinți de mare albastră și nisip moale.

Am fost. Și îndrăgostită, și romantică, și idealistă. Au rămas fărâme din fiecare… prin diverse unghere. Probabil ele vor fi resuscitate de omul potrivit sau de mine în momentul potrivit. Am fost și probabil că voi mai fi.

Există bărbați cu care n-aș putea vreodată să fac sex/dragoste. Există alții pe care i-aș iubi carnal dimineți și nopți la rând, a disperare. Există unii la care doar tânjesc, cărunți și însurați. Există unii pentru care port sentimente atât de materne încât aș plânge pentru ei de s-ar zgudui planeta. Și există unul lângă care odată și-odată o să mă așez și căruia n-o să mă plictisesc să-i sărut podul palmei.

Vă salut din mers.

HugsLovePeace >.<


8 responses to “Colecționara de senzații

 • Andrada

  Fireste ca o sa poti sa ai relatii. Cand o sa fie cazul. Ce de ,,critici constructive” de genul asta n-am auzit si eu…:). Ca ma irosesc, ca pierd vremea, ca nu stiu ce vreau, ca fac compromisuri. Ca de ce nu fac compromisuri. Ca n-am sa pot niciodata sa stau langa cineva dupa un asemenea zbucium pe care cumva il atrag asupra mea.

  Si culmea e ca la un moment-dat chiar credeam asta cu sinceritate maxima.

  Yeah, right…:)

 • eumiealmeu

  plăcut! foarte bine exprimat sentimentele. fii sigură că mai mult de 40% dintre femei ar înţelege ce spui. nu e mult, dar nici puţin. aşa că eşti credibilă. 🙂
  şi sigur vei iubi – asta nu te încălzeşte cu nimic, însă, dacă nu eşti iubită. mai mult ca sigur vei fi iubită – nu sunt chiar toţi bărbaţii fraieri pe lumea asta – se va găsi un deştept şi pentru tine.
  cu drag.

 • printesaurbana

  Imi place de tine cind esti ca un vulcan. Adica tot timpul. E frumos sa iubesti. Da’ e frumos si cind esti intre iubiri, ca ai sufletul usor. Fericirea ta depinde numai de tine.
  Poate ne vedem la mare anul asta. Dau un chefal la gratar, cu mult mujdei. Ah, iubirea mea pentru peste este pe viata, clar!

 • Evergreen

  Printesa frumoasa – și eu dau o bere nefiltrată! te pup, eu, vulcanul!

  Tuțiealtău – deștept, hah! nu știu cât contează pentru mine să se înțeleagă ce spun, dar sigur contează să se simtă ce scriu

  Andrada – eh, ei sunt dragi și îmi vor binele 🙂

 • INTJ

  nautul nu-i cafea (desi e tot amar), zaharina nu-i zahar (desi e tot dulce) …

  Who wants to live forever
  Who wants to live forever?
  Forever is our today

  Who waits forever anyway?

 • creve

  Cu toții avem cumva sexul opus clasificat în câteva categorii așa cum le-ai enumerat tu. E normal să fie așa. La orice vârstă există clasificarea, doar că se mai schimbă puțin unele lucruri 🙂

 • cory

  ultimul paragraf m-a facut sa imi fie dor de V si sa imi dau seama cat de mult ma bucur ca e in viata mea. Eram putin suparata pe el, dar, citind ce ai scris, mi-a trecut supararea

 • ADA

  tu esti o intreaga lume pt tine si cei din jur. In niciun caz nu te-ai anulat..si a mai trecut o ora! f captivant blogul tau!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: