Nu dorm, veghez…

Nu plâng, mă prefac că mi-a intrat praf în ochi și fac o semi-piruetă care să-mi schimbe direcția: oriunde departe de tine, ar putea fi titlul unei cărți. Dacă ar exista destinația La dracu-n praznic mă tentează să cumpăr un bilet numai dus. Sau dacă ar exista destinația Roșcatele mereuverzi zâmbesc fără motiv aleg varianta asta. Bate la fund flaconul de xanax aruncat într-un sertar și chiar și vinul rămas neatins de la atâta optimism.

… mă vait

Cine scrie aici nu este cine merge ziua pe stradă. E cine merge noaptea pe stradă și bântuie adrese vechi să se uite-n ferestre închise.

… cafea cu lapte rece

Aici îmi permit să mă lamentez patetic și penibil fără să roșesc de gafele mele. Și aici îmi permit să fiu agresivă sau leneșă, tâmpită sau prostuță, mincinoasă ori poate uluitor de sinceră. Aici îmi permit orice, în viața reală îmbrac o pelerină croșetată cu sârguință. Unul pe față: eșec, unul pe dos: succes. Lungă pân la glezne… neînsemnate încă.

Azi m-am înmuiat. Nu știu ce a determinat asta. Căldura? Oboseala de la a sta țeapănă spre țâfnoasă? Febra musculară de la încordare? Coaele etalate cu nonșalanță nu care cumva cineva să atenteze la zona slăbiciunii că și-o ia peste bot? Entuziasmul noii eu? Sau poate epuizarea lui? Fiorul iubirii care se naște-n apropierea mea? Încercarea de a săgeta precum Cupidon, că poate ceilalți își găsesc locul și tare m-aș bucura să-i văd așezați. Căutările astea haotice? Faptul că nu mai suport copiii? Că mă înspăimântă? Că mi-e în continuare foarte frică de bătrânețe? Că nu am ajuns la mare?

– moody mooday și woman like a man – via damien rice

… Aș vrea să te sun să te întreb. Tu ce vrei de la mine? Si orice mi-ai răspunde să-ți zic. Hai!
După care să apăs tasta roșie. Să fie liniștea aia. Și să dorm.

Visez la o zi/seară în care nu am absolut nimic de făcut. Pur și simplu.

hugslovepeace
>.<

Reclame

2 responses to “Nu dorm, veghez…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: