despre moarte

venisem cu gândul să scriu altceva, dar…

de multe ore sunt pe străzi. cu oameni. bem vin. fumăm. vorbim. pfff. cinematografia românească. pro sau contra.  aurora. huo! iubire! a fost sau n-a fost. bărbați. iubiri. viață. femei. vin. sex. vin rose. vin roșu. dezamăgiri. plouă. proiecții de filme. de ce? sud coreene. kim-ki duk. tarkovsky. nu. genialitate. pariu. street delivery. grădina verona. ce-ai mai făcut. nimic. dragoste cerebrală. tu. cam tot așa. bun.

înainte de asta o întreb azi pe maică-mea la mișto, dacă a murit vecinul de palier. maică-mea, pregătindu-se să dispară din peisaj pentru o vreme, îmi zice senină că n-a murit. ultima oară veniseră două salvări.

iau un taxi. muzică rock. fain. cobor. la câteva străzi distanță. plouă și-mi place. iau liftul. mi-e lene. cobor la trei. un nene dubios fumează o țigară lângă rocco. am senzația că vrea s-o fure. întorc capul. la ușa de lângă lift atârnă un doliu.

vecinul de palier a murit între timp. mă lovește-n plex. pentru a nu știu câta oară realizez cam unde stăm noi ca oameni în gaura asta numită viață.

oamenii mor. pur și simplu. trupul lor devine inert și rece. aproapre irecongnoscibil. după care merge sub pământ. unde e păpat de viermi și alte lighioane care mă înspăimântă. se fac pomeni. se mai aduce aminte. și cam asta a fost.

iară eu  întreb cu seriozitate, fumând și bând, dacă să trimit un nenorocit de sms sau nu? păi e drept? de ce? pentru că eu am impresia că am toată viața înainte să mă întreb dacă să-l sau nu… adevărul e că nu am. nu am nimic.

fix în momentul ăsta la 3:04 AM îmi doresc un singur lucru-n viață. viața!

hugslovepeace

Reclame

4 responses to “despre moarte

 • toobored

  Daca oamenii in general ar fi preocupati mai putin de corpul lor din carne pe care il mananca viermii si ar incerca sa inteleaga cum le functioneaza creierul si eventual cum se leaga creierul de suflet ar avea un rezultat fenomenal. Daca…

 • INTJ

  dap … cand suntem tineri polonicul e unealta ideala … apoi descoperim lingura … si abia mult mai tarziu apreciem lingurita la adevarata ei valoare. solutii n-am nici eu … pot doar sa sugerez ca, macar for fun, sa incercati si lingurita … ca nu se stie niciodata … 🙂

 • Evergreen

  toobored – daca 🙂

  Intj – cred ca fiecare cu instrumentul lui. nu-i poti da unui om care vrea polonic, lingurita… nu s-ar simti bine/confortabil. si probabil ca despre asta e vorba

 • Ben Ungar

  – e plină lumea de trupuri purtătoare de suflete moarte, Evergreenule. e plină…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: