O fost fain la mare, mai vreau!

M-am dat cu motorul Corbu-Vamă și-a fost pe măsura așteptărilor. Dacă nu rămâneam fără job, mă apucam de școala de șoferi pentru A. Eh, mai e timp, doar n-o să-mi pice un ghiveci în cap și-o să mor mâine, nu?

Am mers în Dalboka, aproape de Cap Caliacra, la o fermă de scoici. Mda, sună într-un fel, dar am mâncat midii în diverse forme și combinații. Unele mi-au plăcut, altele nu… mai ales midiile cu mere și cu frișcă.

Deși a plouat, m-am bronzat în orele în care soarele a stat pe cer. Din păcate n-am putut sta la nudiști.

4 zile am stat fără ochelarii de vedere și totul a fost semi lucid. Am băut mult și bine, dar n-am picat în agonia mahmurelii. Ba, cu niște mici condimente, am fost pe val. Nu am văzut niciun bărbat interesant, dar se explică. Am rămas și fără telefon mobil, ceea ce m-a ușurat de multe responsabilități, dar le-a pus pe umerii Sorelinei.

Concluzionând, o fost bine, n-aș mai fi venit, aș vrea să mă duc înapoi. Să stau pe nisip. Să beau bere. Să ascult Adele la Stuf. Să mă usture tălpile de la scoici. Să am marea-n păr. Să mă încingă soarele. Să dansez la Corsaru. Să mă tăvălesc în nisip la Stuf. Să mănânc șnițelul cu fulgi de la Mitocanu.

Din astea.

Acum o ard chill. Cu seriale. Și tolănit aiurea în pat. Ar trebui să scriu scenarii. Să trimit CV-uri. Să dau telefoane. M-am apucat din nou de Friends. Termin sez 6 din How I Met Your Mother, care e slab, dar suficient cât să mă distragă. Și poate și la Fringe. Și poate o să am răbdare să mă uit și la filme din alea pentru oameni culți în cap. Mda, a trebui să și citesc. Cărți pentru regizori dăștepți. Dar m-a luat sictirul. Și de cărți și de regizorii dăștepți și de filmele de artă.

Vreau să pierd vremea la terase. Să nu mă gândesc la job sau școală. La ce-mi lipsește. La ce-mi doresc. Aș vrea să trăiesc (măcar o vreme) printr-o inerție. Pur și simplu.

Să nu-mi pese dacă mă potrivesc peisajului sau dacă m-aș descurca într-o relație, dacă 26 e prea mult, dacă-mi plac copiii, dacă anul III e finalul, dacă o să lucrez toată viața ca sclav pe plantație, dacă fac master aici sau acolo, dacă faptul că nu te pup pe gură înseamnă că nu te vreau, dacă deja m-am plictisit, dacă suntem overrated, dacă o să fie bine, dacă n-o să fie bine, dacă pur și simplu vine valul și ia calul.

Pe la voi cum e?

hugslovepeace
>.<


11 responses to “O fost fain la mare, mai vreau!

 • alas

  Cum să fie, tot cam la fel..da` invers.

 • Ioana

  Vai de mine, daca la 26 e mult, la 32 ce-o mai fi?

 • Adelina

  Mă uit cu Edu la Fringe. Suntem la sezonul 2. Ne place, deşi e cam aiuristic la unele faze. Nu explică tot, dar recuperează în alte episoade.

 • Azull

  De la motorista la motorista: Soarele si marea nu fug. O sa mai ajungem sa savuram cafeaua pe plaja si berea in Stuf pe muzica preferata. Deocamdata, o sa ne prajim la soarele Bucurestiului si o sa ne plangem de mila una alteia. Ca doar de asta sunt Sorelinaaaa taaa 😀

  Tu acum dormi… iar eu ma fatai prin casa.

  Somn usor!:*

 • Evergreen

  alas – 🙂

  Ioana – La 32 esti mai coapta, ai un robosot, esti printesa declarata 🙂

  Adelina – nu stiu sigur daca-mi place, am vazut o parte din primul episod

  Azull – da si uiti sa-mi inchizi laptopul pffff

 • Ana.

  Cum adica 26 sa fie prea mult? Now you really made me feel old. 😦
  In alta ordine de idei, exista o parte frumoasa si in faptul ca ai timp liber, te regasesti, faci ce iti place, cand iti place, nu ai stresuri…dar nah, asta doar asa, un timp limitat, ca apoi iar incepi sa ai nevoie de bani, de resurse, vrei una, vrei alta, bani ioc….rahat, cat de bine cunosc sentimentul 😀

 • creve

  Ești ardeleancă la ”rădăcină”? Pe acolo am auzit formularea m-am dat cu motorul, m-am dat cu mașina și chiar m-am dat cu calul :))

 • Sara

  In Neamt ploua de 2 saptamani….si ce bine e,ca sunt in concediu 3 luni,si stau degeaba,ma las purtata asa de vant macar o perioada

 • Ada

  la mine e ca la tine…:( si totusi 🙂

 • .miss bee

  am văzut pozele de pe fb. de ce îți place să ne faci ciudă?:))

 • VirtualKid

  Cel mai bun scenariu il scrii tot in Vama Veche…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: