Screwed Up Things in Universe

Se făcea că zbura vremea și ploile spălau străzile și soarele toropea aleile și nimic altceva nu se petrecea. Se făcea că era vară sufocantă și că pașii nu mergeau decât prin casă, locul unde se simțea în siguranță. Se făcea că mintea-i zburda aiurea, că somnul era ciudat, că pepenele roșu era amar. Se făcea că părul de foc o plictisea, că unghiile roșii nu mai aveau farmec, că verdele era maroniu.

Zilele proaste se țin lanț. Refuz cu încăpățânare să o iau pe alt drum și mă las pradă stării. Sunt o nevoiașă zilele astea, dar nu primesc pomeni. Nu știu ce-i cu mine, dar sunt atât de obosită să mă pun contră, că mai bine mă las în voia sorții. Și nu fac decât să mă adâncesc tot mai mult în marea de noroi. Nu se leagă nimic de mâinile mele și nici eu nu mă leg de nimeni.

Sunt goală. Bate vântul prin mine. Nu e briza, e vijelia dintr-un om dezamăgit. Pfff, e tot despre oameni, pe ei mă pot supăra cel mai ușor și tot pe ei îi pot iubi cu pasiune. Da, o să fiu mai veselă, de mâine.

De două zile nu fumez. Nu beau alcool. Nu ies din casă. Nu intru pe mess. Nu vorbesc la telefon, de fapt abia vorbesc. Mă uit într-un monitor prea mic la tot felul de filme. Dorm să uit. Mă fac că uit. Mănânc ultimele cireșe pe vara asta. Nu plâng. E doar o stare. Ai trăit-o și tu. Sunt sigură.

Și probabil că într-o lume absolut ideală m-ai suna. Și ți-aș răspunde. La al treilea apel. Nu m-aș supăra că nu m-ai căutat atâta amar de vreme, ci m-aș bucura că ai făcut-o. Am ieși în orășelul copiilor și ne-am da în trenuleț. Și ai râde de mine pentru că mi-e frică (o să te țin de mână).

Apoi te-aș duce într-un loc frumos și ne-am întinde în câmp, în bezna nopții.

Dacă am trăi în universul care nu e atât de futut (zilele astea), s-ar întâmpla întocmai. Și da, nu dau vina nici pe viață și nici pe destin, ci poate o să-mi analizez alegerile. Poate pe undeva am luat-o greșit. Probabil că da, din moment ce suntem aici.

Hai, noapte bună!

hugslovepeace
>.<

 


9 responses to “Screwed Up Things in Universe

 • silvia

  Da, am trait-o si eu. O traiesc inca, cam in fiecare seara in care vin acasa intr-o camera goala, in fiecare seara in care telefonul nu suna; sunt prea multi oameni care nu suna.
  Nu stiu ce sa-ti spun optimist, n-am ce. Poate ca intr-o zi o sa alegem cum trebuie. Sau o sa aleaga cineva pentru noi.

 • Evergreen

  Silvia – eu sper sa aleg eu si sa aleg bine 🙂 ai grija ta

 • silvia

  Si eu inca mai sper, dar nu prea mai am incredere in mine. Poate ca e doar vina serii asteia nenorocite si fierbinti, maine poate imi vin mintile la loc 🙂

 • Evergreen

  Bea niste vin. Uita-te la o comedie 🙂

 • ben

  Iui, Evergreen!
  „Bea niste vin. Uita-te la o comedie”
  Păi dacă-i așa, cred că tătă țara ar umbla beată râzând cu gura pân’ la urechi.
  Doamne feri!

 • Evergreen

  Și ce-ar fi rău în asta?

 • Mădă`

  Of, știu exact ce vrei sa spui.. Si eu am așteptat multa vreme după un telefon care nu a mai venit. P.S.: filmele/ muzica buna mereu ajuta.

 • Liviu

  Se pare ca toti ne dorim acelasi lucru pana la urma. Si cu toate astea se pare ca reusim sa complicam total gratuit si complet inutil … totul. Complicam aiurea si fara rost totul. Intr-o lume ideala nu am scrie despre asta, ci am trai pur si simplu tot ceea ce simtim nevoia sa traim. Pentru ca toti avem nevoile astea …
  You rock 🙂 Daca ai da pur si simplu copy/paste articolelor tale intr-o carte, ai obtine bestseller-ul anului.

 • Evergreen

  Mada – cheer up, o sa fie misto!

  Liviu – multumesc, complicam, da…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: