Sun in the sky (you know how I feel)

Am plecat de dimineață cu un zâmbet liniștit pe chip. Am promis ieri că de azi o să mă pun pe picioare. Deși am avut un somn agitat cu vise ciudate (vreo trei ore m-am chinuit să schimb un bebeluș, care nu era al meu, dar era al cuiva din unatc, și altele) și o trezire cruntă, mi-am pus pe cap pălăria roșie și-am pornit la drum.

Am zâmbit oamenilor care s-au uitat mai mult de 3 secunde la mine. Am fost la medic și-am așteptat pe un culoar plin de bătrân arțăgoși care s-au isterizat că a intrat cineva înaintea lor și care căutau susținători în actele justițiare. N-au găsit în mine, îl savuram pe Paler.

La întoarcere mă gândeam cum ar fi, totuși, dacă aș câștiga la loto?

L-aș lua pe Left (pe care nu-l cunosc, dar ne-am împrietenit pe fb) la Anonimul, că tare ne dorim să ajungem.

I-aș lua lui Mihai o mașină Honda Civic Type R, neagră și lui Ionuț o pisicuță de la bmw și cine mai are dorințe să le zică acum.

Le-aș duce pe gagici în Amsterdam via Europa, în vizită pe la prieteni.

Mi-aș vizita rudele și le-aș surprinde și probabil că aș plimba-o pe bunica prin toată țara și aș zbura cu ea mai departe.

Mă mai gândeam că aș face centrul acela pentru bătrâni, acela la care visez eu, ceva mișto, fun și cu activități pentru pensionari. Și adăpostul pentru copii, pe care i-aș învăța meserii și cărora le-aș construi un bloc unde să locuiască atunci când împlinesc 18 ani. Și mai departe… sper să se descurce.

Mi-aș deschide o casă de producție și nu m-ar mai panica faptul că n-o să fac niciodată film pentru că nu cunosc pe nimeni în domeniu. Aș face, pur și simplu. A, și casa la curte. Cu o grădină mare.

A, și da, mi-aș cinsti mereu colegii de școală.

Dacă mi-ar mai rămâne bani, mi-aș deschide un bar pe o plajă în Tailanda, unde m-aș duce când lucrurile se împut aici.

Și cum mergeam eu așa gândindu-mă cum ar fi dacă, văd o tânără într-un scaun cu rotile. Și pe tatăl ei lângă ea. Nu m-am întristat. M-am bucurat pentru simplul fapt că pot merge. N-au mai contat milioanele de euro din visele cu ochii deschiși. Apoi m-a izbit! Eu n-o să reușesc niciodată în felul ăsta, cu câștiguri care nu țin de munca mea. Eu n-o să reușesc niciodată cu un bărbat bogat sau vreo moștenire de care nu știam. O să reușesc numai datorită mie!

Urăsc să fac bagaje! Să ne citim sănătoși peste vreo două săptămâni! Până atunci, vă îmbrățișez și pup cu drag.

muzica din filme.

hugslovepeace
>.<


5 responses to “Sun in the sky (you know how I feel)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: